MARBELLA

Marbella is een bruisende stad, waar geschiedenis aanleunt bij het moderne Spaanse leven.

In het oude stadscentrum, het Casco Antiguo, ziet u traditionele rijhuisjes en statige herenwoningen wanneer u via de smalle keistraatjes naar het centrale Plaza de los Naranjos wandelt.

Nieuwere woonprojecten zijn te vinden in de buurt van de Paseo Maritimo. Deze marmeren wandelpromenade is een van de mooiste zeeboulevards van de Costa del Sol. Hier vindt u kwaliteitsappartementen in complexen met mooie tropische tuinen en gemeenschappelijke zwembaden.

Marbella heeft tal van leuke winkels, uitstekende restaurants, cafés, een typische vissershaven en een kleine jachthaven. Ook kunst en cultuur zijn hier nooit ver weg. Wist u dat in Marbella 10 authentieke Dalí-beelden te vinden zijn bij het Alameda-park, gelegen tussen het oude stadscentrum en het strand?

Marbella centrum is de ideale plek voor ‘stadsmensen’ die houden van drukte en graag alles binnen hand- en wandelbereik hebben.

THE GOLDEN MILE

Deze kuststrook, zo’n 6 kilometer lang, is gelegen tussen het gezellige authentieke centrum van Marbella en het mondaine Puerto Banús. Hier vindt u enkele van de duurste villa’s aan de Costa del Sol.

Door de schaarste aan nieuwe ontwikkelingen is het bezit van vastgoed aan de Golden Mile een duurdere, doch waardevaste belegging.

PUERTO BANUS

Het wereldberoemde en vermaarde Puerto Banús is een plaats waar luxe en glamour elkaar dagelijks ontmoeten. Superjachten, luxe sportwagens, exclusieve designerwinkels, restaurants van topkwaliteit, beachclubs, een casino, … noem het maar op. Puerto Banús is de plek om te zien en gezien te worden.

Niet voor niets staat deze stad ook bekend als ‘the playground of the rich and famous’. Wist u trouwens dat dit de 4e duurste jachthaven ter wereld is?

Puerto Banús is een vijfsterrenlocatie voor mensen die een luxe appartement of villa aan het strand willen kopen, dichtbij al het vertier.

NUEVA ANDALUCIA

Als Puerto Banús ‘the playground of the rich and famous’ is, dan is Nueva Andalucía ‘the lounge area’.

Het is een goed doordacht en zeer aantrekkelijk gebied waar de meerderheid van de villa's en appartementen gebouwd zijn volgens de traditionele Andalusische architectuur en design. Maar uiteraard vinden we hier ook enkele nieuwere, moderne projecten.

Nueva Andalucia biedt u rust en privacy, met de drukte van Marbella en Puerto Banús vlakbij. Toegegeven, hier betaalt u voor vastgoed iets meer dan in andere plaatsen rond Marbella, maar in ruil daarvoor krijgt u wel een huis op een van de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol.

Nueva Andalucía staat ook bekend als de "Golf Valley". Met een concentratie van prestigieuze golfclubs, zoals La Quinta, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf, Magna Golf en La Dama de Noche, is Nueva Andalucía een echt golfersparadijs. Het internationale golferspubliek zorgt tevens voor extra verhuurmogelijkheden, ook buiten de zomermaanden. Dit maakt Nueva Andalucía een van de beste keuzes voor een veilige investering in onroerend goed aan de Costa del Sol.

Exceptionele Service Voor U.       

Bouwersgids zou niet speciaal zijn zonder zijn bekende "Exceptionele Service"!

Het is onze missie om uw droomhuis te vinden, een huis waar u kunt genieten van het leven aan de Costa del Sol.

We begeleiden en realiseren uw leef-projecten met één einddoel 'Comfortabel wonen'. 
Als u een van de vele woningen wenst  te kopen uit onze collectie, of u wenst uw eigen droom woning te bouwen...

Met kennis en jarenlange ervaring kunnen we u doorheen het hele proces van kopen / bouwen begeleiden. Dit alles, altijd volledig ondersteund met juridisch advies in uw eigen taal.

Maar onze service gaat veel verder, afgezien van het bovenstaande bieden wij volledige ondersteuning in beheer van het onroerend goed evenals , tuin onderhoud, onderhoud, kleine en grote reparaties, babysit-service, taxiservice,... je hoeft ons alleen te vragen.

 

Tot u tevreden bent, zullen wij dit ook zijn!

OP ZOEK NAAR UW DROOMHUIS ??​

Geen tijd om te zoeken?

LAAT ONS VOOR U ZOEKEN !!

© webdesign by Foudo Advisors