Maar:​

1. In Spanje bestaan er helemaal geen exclusiviteit en kunnen alle vastgoedmakelaars alle panden op de markt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.

2. Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk uw taal spreekt en zich 100% inzet voor u.

3. Het is dus veel eenvoudiger én efficiënter om te werken met een onafhankelijke, Vlaamse vastgoedadviseur zoals BOUWERSGIDS, die enkel en exclusief voor u, de koper, werkt en niet voor de verkoper.

4. U betaalt als klant helemaal niets voor onze diensten omdat onze collega makelaars en promotoren bereid zijn om hun commissies met ons te delen.

5. EBOUWERSGIDS is er voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol, dus waarom zou u uw tijd verdoen met andere, vaak anderstaligen?

De meeste Vlamingen denken dat het vastgoedsysteem in Spanje hetzelfde werkt als in België en gaan daarom op zoek naar verschillende vastgoedmakelaars op internet of op beurzen zoals Second Home in Antwerpen, Gent of Brussel.

Wil u graag professionele en betrouwbare hulp bij uw zoektocht in Marbella? Contacteeer ons vandaag nog.

DIT MOET U WETEN VOORDAT U AFSPREEKT MET EEN MAKELAAR IN SPANJE! 

ONZE TOP 10:

Onze favoriete appartementen onder € 500.000!

Deze vastgoedkoopjes zijn naar onze mening momenteel de beste op de markt: een fantastische prijs-kwaliteitverhouding in appartementen en penthouses te koop in en rond Marbella. Aarzel niet om uw droompand aan te kopen en investeer vandaag in uw zonnige toekomst hier aan de Costa del Sol.

Leef nu!

© webdesign by Foudo Advisors